Falken nyárigumi teszt

A Falken Ziex ZE-914 EcoRun energiatakarékos és környezetbarát kialakítású gumiabroncs, ezen előnyei a Falken nyárigumi teszt során is kiderültek a tesztelők számára egyéb más előnyükkel egyetemben. a neves japán prémium minőséget gyártó Falken cég ezzel az abronccsal a megnövekedett üzemanyag hatékonyságú futófelület kiképzést kapcsolta össze a kiváló nyári tapadási jellemzőkkel és a nagy teljesítménnyel. A gumiabroncs olyan alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, mellyel az elektromos autókon való használat is ideális lehet.

2015.07.01

Goodyear nyárigumi teszt

A Goodyear Eagle F1 GS-D3 a vezetés szerelmeseinek készült, a tervezése során is a rendkívül magas szintű kanyarodási tapadás elérése volt az elsődleges, száraz és nedves felületeken egyaránt, és a Goodyear nyárigumi teszt során is kiderült, hogy ezeket a követelményeket lényegében maradéktalanul teljesíti is ez a ultra nagy teljesítményekre fejlesztett gumiabroncs. A nyárigumi által nyújtott extrém jó kezelhetőséget és tapadást leginkább a sportkocsik, és nagyteljesítményű prémium szedánok és kupék tulajdonosai tudják kihasználni.

2015.06.29

GT Radial nyárigumi teszt

A GT Radial Chapiro UHP1 egy ultra magas teljesítményű abroncs a közép kategóriától felfelé, kitűnő teljesítményeket nyújt a nyári autózáshoz, amint az a GT Radial nyárigumi teszt során is fényesen bebizonyosodott. Az abroncs tervezésekor a fejlesztők a prémium szedánok, sport kupék technikai jellemzőit tartották szem előtt, ezeknek megfelelően alakították ki a Chapiro UHP1 jobb kanyarodási, gyors fékezési, és még hatékonyabb nedves és száraz tapadási jellemzőit.

2015.06.22

Hankook nyárigumi teszt

A Hankook a Ventus R-S3-mal egy sportos, nagy teljesítményű gumiabroncsot szeretett volna megalkotni, és a Hankook nyárigumi teszt fényesen igazolta, hogy ez a maradéktalanul sikerült, a gumiabroncs extrém teljesítményű nyári tapadást produkál, amely akár egy versenyautó számára is kielégítő lehet. Óriási vonóerő átadására képes, hatalmas a fékteljesítménye és a kanyarvételi tapadásáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.

2015.06.15

Íme a világ legdrágább gumiabroncsai

A világpiacon bármilyen ipari szegmenset is vizsgálunk meg, a megfelelő verseny fenntartásának, illetve fenntarthatóságának érdekében biztosan azt tapasztaljuk majd, hogy az adott iparágra jellemző termékek vagy szolgáltatások között több kategóriát találunk majd, így a gagyi utánzatoktól kezdve az olcsó, a közép és prémium kategórián át a luxus szintet képviselő lépcsőfokig bezárólag. Ezeket a szinteket tökéletesen ráhúzhatjuk az abroncsiparra is, ahol mindenki ismeri a közép- és a prémium kategória fogalmait, de sokan azt hiszik – máris hozzátennénk: tévesen –, hogy utóbbi termeli ki a világ legdrágább abroncsait is, márpedig ez tévedés.

 

A legfelső szinten ugyanis általánosságban a méretesebb, vagy speciálisabb téli- és nyári gumikat találjuk, amelyeket például versenyekhez, vagy különleges feladatok ellátásához alkalmaznak. Ilyenek többek között például a F1-ben használatos abroncsok is, amelyek 1500 dolláros árukkal drágábbak, mint sokunk jelenlegi gépjárműve, de korántsem ezek adják az iparágban az abszolút felső szintet. Hogy akkor mégis melyeik a világ legdrágább gumiabroncsai? Lássuk fordított sorrendben:

2015.06.10
Az összes hír megtekintése

Bezár
Falken nyárigumi teszt

A Ziex ZE-914 EcoRun főbb jellemzőiAz alacsonyabb gördülési ellenállású szilícium-dioxid komponenseket tartalmazó futófelület remekül működik együtt az aszimmetrikus kialakítású ... ...

Goodyear nyárigumi teszt

Az Eagle F1 GS-D3 technológia különlegességeiA legújabb Goodyear gumiabroncs technológiákat használó abroncs az irányított OneTRED tervezési funkcióknak köszönhetően egyedülálló ... ...

GT Radial nyárigumi teszt

A nagy teljesítményű szilika tartalmú futófelületi vegyület a nagyobb vállblokkokkal biztosítja a száraz és nedves tapadás stabilitását. ...

Vissza a lap tetjére