Abroncsápolási programot dolgozott ki a Bridgestone a tartósabb nyári gumikért

A közhiedelemmel ellentétben a gumiabroncsok is igényelnek bizonyos fokú védelmet és ápolást annak érdekében, hogy hosszantartó biztonságot garantáljanak használóik számára. Sokan azonban még a kötelező légnyomás ellenőrzését sem végzik el gumiabroncsaikon, holott már ebből kifolyólag is rengeteg probléma születhet, az egyenetlen kopástól kezdve a megsérülő felületekig bezárólag. Mivel az emberek többsége nem törődik a sem a téli-, sem a nyári gumik ápolásával, a Birdgestone úgy határozott, hogy egy saját programot dolgoz ki annak érdekében, hogy elősegítse ezt a folyamatot.

2015.05.28

A jövő nyári gumiját szeretné megalkotni a Michelin

A legtöbb gumigyártóhoz hasonlóan a Michelin is arra törekszik, hogy időről-időre forradalmi ötleteket vezethessenek be a gumigyártásba, a gyártónak azonban ötletei megvalósításához nagyon fontos, hogy befektethessen, illetve tesztelhessen – mindezt az új technológiák legalaposabb megismerésének érdekében.

2015.05.19

Ritkán előforduló fontos kérdések a nyári gumik kapcsán

A nyári gumik kapcsán a legáltalánosabb kérdésekre a választ általában mindenki ismeri, így tudjuk, hogy mi lehet a probléma például olyan esetekben, ha a gumi nem megfelelően kopik, esetleg nem elegendő benne a nyomás. Ezeken a dolgokon felül azonban számtalan olyan kérdés létezik még, amelyek korántsem ennyire egyértelműek, éppen ebből kifolyólag csak kevesen tudják rájuk a választ – még a gyakorlottabb autósok körében is! Lássunk ezek közül ötöt!

2015.05.13

Saját magát fújja fel a Goodyear TripleTube nyári gumi

Goodyear Triple TubeÚjabb forradalmi találmánnyal rukkolt elő a Goodyear, akik bejelentették TripleTube névre hallgató intelligens gumiabroncsukat, ami képes az adott helyzetben aktívan felfújni, vagy akár leereszteni magát a sokoldalúság és az optimális teljesítmény érdekében.

2015.05.04

Autóápolási tanácsok a télre

Noha az idei tél még nem nagyon mutatta meg keményebbik oldalát, még érhetik meglepetések az autósokat a hátralévő téli időszakban. A hideg időjárás elég komolyan igénybe veszi az autókat, jobban mint a nyáron megszokott nagy hőség. Mire érdemes odafigyelni télen, hogy autónk külsejét a következő szezonra is ugyanolyan minőségben őrizhessük meg?

2015.03.04
Az összes hír megtekintése

Bezár
Abroncsápolási programot dolgozott ki a Bridgestone a tartósabb nyári gumikért

Három új csomagot rendszeresített a BridgestoneA japán gyártó bejelentette, hogy eddig is elérhető Total Tyre Care programját három extra szolgáltatáscsomaggal kívánják továbbfejleszteni. ...

A jövő nyári gumiját szeretné megalkotni a Michelin

A jövő nyári gumijának megalkotása érdekében így a Michelin elhatározta, hogy a jövőben szeretnének többet is invesztálni a Formula E-sorozatba, miközben azok a vélemények sem halkultak el, amelynek ... ...

Ritkán előforduló fontos kérdések a nyári gumik kapcsán

Miért van szükség a nyári gumik kiegyensúlyozására?A gumiabroncsok kiegyensúlyozása kapcsán általános tévhitek terjengnek az autósok körében, kell-e, nem kell, egyáltalán mi ... ...

Vissza a lap tetjére